Buttplugg bdsm anal

Buttplugg bdsm anal boldlifeproject.com har det største udvalg af anal plugs til mænd, til den laveste pris! Prisgaranti - hurtig Doc Johnson Round Butt Plug – Anal Plug Small. 99,00 kr Jul 7, - Master Series Dilating Mini Ass Anchor Butt Plug og henvender sig således primært til den kvalitetsbevidste BDSM'er med lidt erfaring. Analsex og anal lege kan når man gør det rigtig være fantastisk og er en naturlig del af SM udstyret, læder piske og sex legetøj. Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug giver dejlig prostata stimulation og kan også stimulere G-punktet. En dejlig buttplug i en overskuelig størrelse og velegnet til.

Buttplug - Analplug til stimulation af anus

Jul 7, - Master Series Dilating Mini Ass Anchor Butt Plug og henvender sig således primært til den kvalitetsbevidste BDSM'er med lidt erfaring. boldlifeproject.com har det største udvalg af anal plugs til mænd, til den laveste pris! Prisgaranti - hurtig Doc Johnson Round Butt Plug – Anal Plug Small.

99,00 kr Buttplug eller en analplug er det perfekte sexlegetøj til stimulering af dine erogene zoner i anus. Vi sender altid vores anale sexlegetøj og buttplugs diskret.

Buttplug - Analplug til stimulation af anus

Buttplugg bdsm anal Der har været andre steder der har klaget over at basen også er blød silikone hvilket kan være et problem hvis man i forvejen er meget åben, ellers vil jeg ikke men det er et problem, medmindre man aktivt trykker den hårdt ind.

Varer sendes i diskret emballage. Kommer ofte med flere forskellige størrelser. Godt at vide Fri fragt - på alle ordrer over DKK. Her i en fræk sort farve.

Buttplug eller en analplug er det perfekte sexlegetøj til stimulering af dine erogene zoner i anus. Vi sender altid vores anale sexlegetøj og buttplugs diskret. Køb buttplug med vibrator til mænd diskret hos Alor! Altid det bedste anal sexlegetøj til nettets laveste priser og altid med diskret levering. Fetish / Bondage FUN FACTORY BLOOMY ANAL BUTTPLUG som helt sikkert vil bringe nydelse til både begyndere eller øvede, som elsker anal nydelse.

En buttplug bruges til at stimulere de erogene zoner i anus. Buttplugs kaldes også analplugs, hvor begrebet buttplug anvendes om større udgave af en analplug. Buttplug eller en analplug er det perfekte sexlegetøj til stimulering af dine erogene zoner i anus. Vi sender altid vores anale sexlegetøj og buttplugs diskret. Butt Plugs fra Fun Factory, Colt, Anal Fantasy, Ouch!, Electrastim og mange flere. Fifty Shades of Grey - Darker Something - Glas butt plug. ,00 DKK

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail